Låssmed Bromma

Låssäkerhet och låsjour | 08-33 13 13

Säkra lås för alla slags byggnader

Att ha säkra lås är A och O för att känna sig trygg, oavsett om det handlar om den privata bostaden eller om du behöver trygga kontoret, butiken eller en industrilokal. Många byggnader har äldre och osäkra lås där man skulle behöva uppdatera sina låslösningar. Ta hjälp av en kunnig låssmed i Bromma för att få hjälp!

Trygga lås från trygga märken

Vi arbetar endast med kvalitetslås och andra säkerhetslösningar från pålitliga märken som har bevisat sig leva upp till gällande krav och som tål svenska förhållanden. Hårda vintrar och stora temperaturskillnader ställer höga krav på utrustningen, så det lönar sig att satsa på kvalitet. Vi erbjuder produkter från välkända leverantörer som ASSA Abloy, EVVA, Boda, Dorma, Fas, Geze och Kaba.

dörrstängare bromma

Moderna passagesystem

Smidiga, enkla och framför allt säkra passagesystem står på de flesta företagares och fastighetsägares önskelista. Det ska vara lätt att spåra vilka användare som har tillgång till fastigheternas olika delar och lika enkelt att uppdatera koder, passagebrickor eller passagekort. Vi har lösningarna som gör din vardag enklare!

Även i privata bostäder är det allt fler som väljer att installera kodlås. Det är enkelt att komma ihåg en kod och skulle du mot förmodan glömma bort den kan du spara den på säker plats i en krypterad fil eller liknande på mobilen. Likaså blir det enklare för familjens yngre medlemmar som inte behöver tänka på att ta med sig hemnyckeln överallt. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att välja ett passande lås till din lokal eller bostad.

En låssmed som snabbt löser dina problem och behov av säkra låslösningar.